När jag var liten fick jag frågan; “Vad vill du bli när du blir stor?”
Nu fyller jag snart 30 år och vet fortfarande inte svaret på frågan. Åtminstone inte om jag ska behöva välja en sak.
Jag är musiker, möbelsnickare, legitimerad resan-terapeut, reiki-healer, en fixare av rang… Jag är så mycket och bortom alla dessa titlar så vill jag ändå säga att min högsta dröm i livet är att leva och andas villkorslös kärlek. Det är mitt mål och vad som skapar min riktning för livet.

När jag stötte på titeln livsinspiratör kände jag mig förälskad i ordet. På något vis sammanfattar det ordet den komplexa beskrivningen som jag försöker hitta för mig själv. I dagens samhälle sägs det vara viktigt att kunna beskriva det vi gör, i syfte att nå ut med vårt budskap, speciellt för mig som egen företagare.

Så, var vill jag då komma med detta… Jag hoppas att mitt liv, så som jag lever det, ska få vara en inspiration för andra människor att våga leva ut sina liv. Jag drömmer om att låta den livsresa jag gör kan få bidra till att människor får känna större gemenskap. Jag önskar att mina erfarenheter om att våga möta sig själv och hur vi som människor kan komma hem till oss själva oavsett yttre omständigheter ska få inspirera och väcka nyfikenhet till hur det faktiskt skulle vara att leva ut sina drömmar.

Så, älskade människor som delar husrum med mig på planeten jorden… Jag hoppas vi ses eller hörs framöver och att det jag har att ge ska få komma till användning på bästa lämpliga sätt.