En metod som går på djupet, hjälper dig att skapa förståelse för dig själv, dina beteenden och mönster som många gånger håller oss ifrån att leva livet i harmoni med oss själva.

För mig kom Resan att bli en av mina grundläggande byggstenar i att komma hem till mig själv. Det där livspusslet som vi alla på ett eller annat sätt lägger bit för bit på våra alldeles egna vis.

Att göra en resa går ut på att bli stilla, låta dig själv lyssna inåt och låta din kropp och ditt innersta medvetande få vägleda dig i att hitta de känslomässiga blockeringar som ofta uppstått under livets gång.
När jag kom i kontakt med Resan hade jag kommit till en punkt i livet där jag hade börjat ifrågasätta mina rädslor, beteenden och mönster. Jag undrade över frågor som;
Varför jag kände mig oförmögen att uttrycka mig när jag var arg.
Varför jag var så rädd för att bli övergiven av mina vänner och mina parters.

Hur kom det sig att oavsett vilken relation jag än gick in i så uppdagade sig samma mönster om och om igen.

Resan är en av många metoder som jag själv använt för att hitta svar på de frågorna

och kom också att bli den metod jag nu är legitimerad terapeut inom.

Min uppgift som din terapeut är att finnas med, guida dig och öppna upp för ett tryggt space för dig att upptäcka vad dina känslor och ditt egen medvetande vill visa för dig.

Någonstans innerst inne bär vi ofta på en längtan av att bara få vara i kontakt med oss själva, älska oss själva precis så som vi är.

Min filosofi och upplevelse av livet har visat sig bli;
Ju mindre jag tror mig veta, desto mer lever jag i kontakt med allt vad livet är. Och jag och du är redan, precis så som vi är helt perfekta. Allt inre arbete jag gjort för mig själv har egentligen aldrig tagit bort någonting av vad jag är. Det som har förändrats är min förståelse för mig själv. Jag vill inte längre bli av med mina rädslor på det sätt jag ville förut. Jag vill inte slippa känna skammen då den kommer. För någonstans visar sig allt kanske för att det vill bli sett.
De stunder jag lever i en verklighet av att jag vill bli av med någon känsla lever jag i en fight med livet självt. Och vad skulle egentligen hända om jag i de stunderna bara lärde mig att släppa taget?

Känner du dig nyfiken på hur det skulle kunna vara att leva ett liv i större förståelse för dig själv och lära känna din egen förmåga att släppa taget och låta livet få levas genom dig istället för tvärt om? Då är Resan en upplevelse för dig.

För bokning av introducerande samtal eller session kontakta mig så får vi pratas vid mer.

Kostnad:
Resanprocess á 180 minuter 2300:-