Ni vet det där med att livet tar olika vändningar…
Den här hösten hade jag stora planer för att förverkliga en workshop i samarbete med Andreas Österlund (medium).
Efter många om och men har vi beslutat lägga planerna på is. Så i en tid då höstmörkret kryper sig på och den mysiga vintern närmar sig så lyssnar jag intåt och försöker se vad som kan bli ett nästa steg.
Känner en stor längtan att prata om kärlek och dela med mig av min resa som började i kyrkbänken och som efter en tumult resa landat i att jag lever i kollektiv och lever med en kvinna. Målar glitter på min kropp ena dagen och sitter och lär mig bli vän med ilska och skuld en annan. Att jag står och bygger inredning till restauranger tre dagar i veckan och tar emot klienter för att upptäcka sina djupaste känslomässiga blockeringar de andra dagarna.
Ja… Längtan att få dela med mig av det jag lär mig dag för dag kokar i mig och jag ser fram emot att få ta mig tillbaka för att dela det jag upptäckt och fortfarande gör. Livet är en resa, den pågår och tar slut först när vi går över till andra sidan. Och det finns så mycket vi kan dela med oss av till varandra.
Är det något jag vill göra mer av så är det att dela med mig av mig själv. Alltför många år har jag hållit tyst om det jag innerst inne längtar efter att dela.
Snart så hoppas jag få möta dig på en plats i Sverige för att låte den längtan få bli till verklighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *